Аголна гарнитура Долче на спуштање, Долче, црвен + сив | Vellea Home
Долче

Аголна гарнитура на спуштање , црвен + сив

Аголна гарнитура Долче на спуштање 1
Аголна гарнитура Долче на спуштање 2
Аголна гарнитура Долче на спуштање 3
Аголна гарнитура Долче на спуштање 4
Аголна гарнитура Долче на спуштање 5
Аголна гарнитура Долче на спуштање 6
Аголна гарнитура Долче на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 6_thumb
59700 ден
43200 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L324 B155 H82 см.
- област за спиење: 113/324 см.
Лицев материјал:
- луксузна ткаенина, полиестер
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N3033S 10 см.
- полиестерска обвивка
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* моделот има две идентични должини на лежанките
* функција на спиење - механизам на душек за повлекување
* декоративни перници 4 парчиња, отстранливи навлаки со патент.
* сандаци - 2 парчиња.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 156/78/83 см, тежина 64 кг.
Пакет 2: 155/84/83 см, тежина 65 кг.
Пакет 3: 155/84/83 см, тежина 65 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Долче 700.00 ден. 3100.00 ден. 1000.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не