Аголна гарнитура Тоскана на спуштање, Тоскана, светло кафeaв + кафeaва | Vellea Home
Тоскана

Аголна гарнитура на спуштање , светло кафeaв + кафeaва

Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 1
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 2
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 3
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 4
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 5
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 6
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 7
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 7_thumb
62400 ден
Попуст: -36%
39300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура на спуштање Тоскана
- димензии: L302 B197 H86 см.
* површина за спиење 145/252 см.
- лицеви материјали: во посочените бои комбинации
• Седиште, грб и подлактици: текстил полиестер
• Перници: текстил полиестер
- тапацир: пена 28/42, полиестерска вата, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: иверица, цврст дрвен материјал материјал, шперплоча, цик цак пружини
Предности:
- ексклузивен дизајн
- голема лежалка
- сандак
- пума механизам
Преобразување во кревет - повлекување на седиштето
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 197/93/70 см., тежина 67 кг.
Пакет 2: 194/110/70 см., тежина 72 кг. 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тоскана 700.00 ден. 2100.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не