Детска комода Елиз, Елиз, син | Велеа Хоум
Елиз

Детска комода , син

Детска комода Елиз 1
Детска комода Елиз 2
Детска комода Елиз 3
Детска комода Елиз 4
Детска комода Елиз 5
Детска комода Елиз 1_thumb
Детска комода Елиз 2_thumb
Детска комода Елиз 3_thumb
Детска комода Елиз 4_thumb
Детска комода Елиз 5_thumb
12900 ден
Попуст: -43%
7300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L60 B72 H115 см.
Изградба и врати:
- ламинирана иверка, ПВЦ-рабови 2 мм.
Декори:
- син
Механизми:
- шини за фиоки
Комодата Елиз е одличен додаток на креветчињата од нашиот каталог. Комодата е дизајнирана со пригодна табела за повивање и длабоки фиоки кои ви овозможуваат да ги чувате работите што ви се потребни во близина. Моделот е изработен од висококвалитетна ламинирана иверка за безбедност, рабовите се подебели и заоблени. Сите употребени материјали се безбедни за здравјето на луѓето. Производот се испорачува во силен и лесен пакет за носење со лесни упатства за инсталација. Сите елементи за поврзување и шемата на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 120/66/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 95/66/10 см, тежина 24 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз 700.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не