Гарнитура Наоми, Наоми, сива | Vellea Home
Наоми

Гарнитура , сива

Гарнитура Наоми 1
Гарнитура Наоми 2
Гарнитура Наоми 3
Гарнитура Наоми 4
Гарнитура Наоми 5
Гарнитура Наоми 6
Гарнитура Наоми 7
Гарнитура Наоми 1_thumb
Гарнитура Наоми 2_thumb
Гарнитура Наоми 3_thumb
Гарнитура Наоми 4_thumb
Гарнитура Наоми 5_thumb
Гарнитура Наоми 6_thumb
Гарнитура Наоми 7_thumb
45900 ден
33000 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сива

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура
Димензии:
- L250 B175 H85 см.
Лицев материjал:
- текстил 100% полиестер
Тапицериja:
- пена HR3536
Тапацерска основа:
- пружини
Конструкција:
- ПДЧ, масивен дрвен материјал, шперплат
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 175/100/62 см., тежина - 43 кг.
Пакет 2: 140/95/62 см., тежина - 38 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Наоми 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не