Комода Рони, Рони, бeла + црн сјај | Велеа Хоум
Рони

Комода , бeла + црн сјај

Комода Рони 1
Комода Рони 2
Комода Рони 3
Комода Рони 1_thumb
Комода Рони 2_thumb
Комода Рони 3_thumb
10100 ден
Попуст: -30%
7000 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комода Рони има четири фиоки, две вратички и прилагодливи ногарки.
Димензии: L120 B43 H79 см.
Боја: бeла + црн сјај
Хардвер: штрафови, дипли, минификс, шини за фиоки, алуминумски рачки, прилагодливи ногарки, метални држачи за полици
Изработена е од висококвалитетна ламинирана иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 77/48/6,5 см., тежина 12 кг.
Пакет 2: 78/37/8 см., тежина 9 кг.
Пакет 3: 127/49/8 см., тежина 23,1 кг.
Пакет 4: 30/20/10 см., тежина 2,5 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Да не се користат производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рони 1600.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не