Комплет мебел за детска соба Феликс, Феликс, 90/200, даб сонома + зелен океан | Велеа Хоум
Феликс

Комплет мебел за детска соба , даб сонома + зелен океан , 90/200

Комплет мебел за детска соба Феликс 1
Комплет мебел за детска соба Феликс 2
Комплет мебел за детска соба Феликс 3
Комплет мебел за детска соба Феликс 4
Комплет мебел за детска соба Феликс 5
Комплет мебел за детска соба Феликс 1_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 2_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 3_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 4_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 5_thumb
37800 ден
Попуст: -33%
25100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е наменет за:
- едностран душек со димензии 90/200 см
-Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- кревет: L94 B204,5 H80 см
- плакар: L120 B52 H183 см
- биро: L120 B60 H75 см
- полица: L110 B19 H32 см
Материјал на основата:
- иверица
- иверица ламинирана
Декорација на врати:
- сјај
Механизми:
-Шини за полици
-Амортизер на гас
Декор на основата:
-шагре
Материјал на врати:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Душекот не е вклучен во цената. На илустрацијата душекот е едностран.
Во цената на артиклите не  е вклучено монтирање, чиј надомест е наведен во категоријата УСЛУГИ од мени лентата. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 12
Пакет 1: 183/58/6 см, тежина 25,5 кг.
Пакет 2: 146/57/6 см, тежина 19,5 кг.
Пакет 3: 126/58/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 4: 86/59/7 см, тежина 15,5 кг.
Пакет 5: 137/48/7 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 6: 207/87/6 см, тежина 33 кг.
Пакет 7: 106/67/9 см, тежина 23 кг.
Пакет 8: 122/63/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 9: 80/65/7 см, тежина 15 кг.
Пакет 10: 113/35 / 4,5 см, тежина 6 кг.
Пакет 11: 142/48/4 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 12: 50/13/20 см, тежина 6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Феликс 5900.00 ден. 1500.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не