Комплет мебел за детска соба Реми, Реми, светол периер + зелен океан и бел сјај | Vellea Home
Реми

Комплет мебел за детска соба , светол периер + зелен океан и бел сјај

Комплет мебел за детска соба Реми 1
Комплет мебел за детска соба Реми 1_thumb
37800 ден
Попуст: -39%
22700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Сетот вклучува кревет со ноќно шкафче, секција комода со фиоки и полица
Креветот е погоден за:
-едностран  и двостран душек со димензии 90/200 см
Не може да се користи механизам за кревање на душекот.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L94 B204,5 H89 см
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 см
- секција комода: L210 B50 H180 cм
- комода со фиоки: L70 B43 H93 см
- полица: L110 B19 H32 cм
Материјал на основата:
- иверица
- иверица ламинирана
Декор на врати:
-сјај
-шагре
Механизми:
- шини за фиоки
Декор на основата:
-сјај
-шагре
Материјал на врати:
- иверица ламинирана
Обрнете внимание!
Не ги отворајте сите фиоки на комодата истовремено!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 194/56 / 4,5 см, тежина 17,4 кг.
Пакет 2: 180/47 / 4,5 см, тежина 14,7 кг.
Пакет 3: 85/58/7 см, тежина 10 кг.
Пакет 4: 80/56/6 см, тежина 10 кг.
Пакет 5: 96/63/6 см, тежина 11,6 кг.
Пакет 6: 185/63 / 4,5 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 7: 185/53 / 4,5 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 8: 93/40/6 см, тежина 8 кг.
Пакет 9: 96/90 / 4,5 см, тежина 12,4 кг.
Пакет 10: 211/40/7 см, тежина 14 кг.
Пакет 11: 95/52 / 8,5 см, тежина 13,5 кг.
Пакет 12: 78/53 / 8,5 см, тежина 13,4 кг.
Пакет 13: 113/37/6 см, тежина 6,2 кг.
Пакет 14: 48/50/10 см, тежина 8,1 кг.
Пакет 15: 178/46/3 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 16: 40/15/15 см, тежина 4,7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Реми 5400.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не