Конференциска маса Ивел, Ивел, даб антрацит + бел сјај | Vellea Home
Ивел

Конференциска маса , даб антрацит + бел сјај

Конференциска маса Ивел 1
Конференциска маса Ивел 2
Конференциска маса Ивел 3
Конференциска маса Ивел 4
Конференциска маса Ивел 1_thumb
Конференциска маса Ивел 2_thumb
Конференциска маса Ивел 3_thumb
Конференциска маса Ивел 4_thumb
16000 ден
Попуст: -39%
9700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Конференциска маса Ивел
Димензии:
- L180 B90 H75,5 см
Материјали:
- ламинирана иверица
- декорација даб антрацит + бел сјај
Конференциската маса е изработена од високо квалитетна ламинирана иверица. Моделот има одлична ергономија и ексклузивен дизајн.
* Масата е погодна за 6-8 лица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Vellea home.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 77/72/55 см, тежина 14 кг.
Пакет 2: 186/92/32 см, тежина 29 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивел 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не