Кревет Ралица со механизам за душек 120/190 (без вкл. душек), Ралица, светол рокфорд | Vellea Home
Ралица

Кревет за душек 120/190 , светол рокфорд

Кревет Ралица со механизам за душек 120/190 (без вкл. душек) 1
Кревет Ралица со механизам за душек 120/190 (без вкл. душек) 1_thumb
6100 ден
Попуст: -40%
3700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден само за едностран душек 120/190 см.
Креветот е достапен со механизам за подигнување со пружини за душек и дно.
Креветот е универзален, за лев или десен агол, а насоката се одредува за време на монтажата.
Димензии:
- L120,5 B191,5 H60 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, декорација (во наведените комбинации на бои)
Пакување: Брановиден картон и полиетиленова растеглива фолија;
Универзалниот кревет Ралица нуди многу поголема практичност и удобност, гаранција за мирен и здрав сон. Креветот е погоден за еднострани душеци со големина 120/190 см. Со овој модел добивате поголема функционалност, благодарение на механизмот за подигање на душекот, кој го вклучивме во комплетот. Овозможува оптимално користење на просторот за душеци за складирање на постелнина и предмети. Дното дополнително го стабилизира креветот од извртување на дијагоналите и ја зајакнува структурата. Сите материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрација, креветот е со едностран душек со дебелина 18 см.
За валидна гаранција, монтажата на потпорите на наведените места е задолжителна.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Vellea Home.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 2
Пакет 1: 200/67 / 6,5 см, тежина 30,7 кг.
Пакет 2: 53/12/8 см, тежина 2,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ралица 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не