Кујна Корина, Корина, бела + даб крафт бел | Vellea Home
Корина

Кујна , бела + даб крафт бел

Кујна Корина 1
Кујна Корина 2
Кујна Корина 3
Кујна Корина 4
Кујна Корина 5
Кујна Корина 1_thumb
Кујна Корина 2_thumb
Кујна Корина 3_thumb
Кујна Корина 4_thumb
Кујна Корина 5_thumb
26900 ден
18600 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Корина
Димензии:
- горен ред: L180 W30 H58 cm.
- долен ред: L180 W60 H85 cm.
Вклучено:
- термоплоча во боја турмалин /дебелина 28 мм./; плотната не е цела
- цокла
Материјал:
- основа и врати: ламинирана иверка
Боја:
- на кујна: бел + даб крафт бел
- на витрините: стакло - проѕирно, рачки - црна боја
 Лавабото, батеријата и додатоците не се вклучени во цената на кујната.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 7
Пакет 1: 100/50/10 см., тежина - 27 кг.
Пакет 2: 83/50/9.5 см., тежина - 17 кг.
Пакет 3: 63/50/8.5 см., тежина - 12 кг.
Пакет 4: 83/33/10 см., тежина - 13 кг.
Пакет 5: 64/33/10 см., тежина - 10 кг.
Пакет 6: 64/45/6.5 см., тежина - 9 кг.
Пакет 7: 106/65/5.5 см., тежина - 16 кг.Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Корина 3800.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не