Кујна Ронда Колоре, Ронда Колоре, бела + зелена | Vellea Home
Ронда Колоре

Кујна , бела + зелена

Кујна Ронда Колоре 1
Кујна Ронда Колоре 2
Кујна Ронда Колоре 3
Кујна Ронда Колоре 1_thumb
Кујна Ронда Колоре 2_thumb
Кујна Ронда Колоре 3_thumb
13900 ден
9600 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Ронда Колоре
Коммплетот вклучува:
- долен ред - шкаф со фиока и 2 врати
- горен ред - шкаф со две врати и ниша
- работна плотна
Димензии:
- горен ред: L80 B30 H60 см.
- долен ред: L80 B60 H85 см.
Материјали:
- корпус - ламинарна иверица, бела
- врати - ламинарна иверица, бела и зелена
- рачки – ПВЦ, црни
- ролкови водачи и шарки
* сите шкафови - подлоги имаат ист санитарен клиренс од ѕидот
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Vellea Home.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 89/51/14.5 см., тежина 28 кг.
Пакет 2: 87/66/9.5 см., тежина 24.5 кг.


 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ронда Колоре 1300.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не