Плакар Бенет, еднокрилен, Бенет, венге | Vellea Home
Бенет

Плакар , венге

Плакар Бенет, еднокрилен 1
Плакар Бенет, еднокрилен 2
Плакар Бенет, еднокрилен 1_thumb
Плакар Бенет, еднокрилен 2_thumb
5500 ден
3700 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Еднокрилен плакар Бенет
Димензии:
- L39 B50 H185 цм.
Основа и врата:
- ламинирана иверица
- HDF грб 3 мм.
Распределба:
- 2 подвижни полици + шипка за облека
Предности:
* насоката на отворањето на вратата се одредува за време на монтажата.
Плакарот Бенет обезбедува практичност и универзалност применлива за секое домаќинство. Плакарот има удобен внатрешен распоред, кој овозможува преуредување според вашите преференции. Моделот е изработен од ламинирана иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 188/47/3 цм, тежина 12,3 кг.
Пакет 2: 188/58/5 цм, тежина 25,6 кг.
Пакет 3: 20/15/10 цм, тежина 0,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бенет 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не