Полица Орти, Орти, даб сонома | Vellea Home
Орти

Полица , даб сонома

Полица Орти 1
Полица Орти 2
Полица Орти 1_thumb
Полица Орти 2_thumb
1700 ден
Попуст: -11%
1500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 15 дена

Димензии:
- L98 B20 H50 см
Материјали:
- ламинирана иверица
- украс: даб сонома
Полицата Орти е практичен предлог применлив во која било област на модерниот дом. Со неа можете да го организирате ентериерот на кујната, детска или дневна соба на забавен и оригинален начин. Моделот е направен од ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 100/40/4 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 2: 10/8/9 см., тежина 0,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Орти 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не