Шкаф за чевли Инекс, Инекс, даб евок + Silk | Vellea Home
Инекс

Шкаф за чевли , даб евок + Silk

Шкаф за чевли Инекс 1
Шкаф за чевли Инекс 2
Шкаф за чевли Инекс 1_thumb
Шкаф за чевли Инекс 2_thumb
3000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкаф за чевли Инекс
Димензии:
- L75 B42 H44 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декори: даб евок + свила
- тапицерија: текстил
Обрнете внимание на секој детал од домот и ќе создадете убав, пријатен и функционален дом. Шкафот за чевли Инекс практично го надополнува мебелот во ходникот, обезбедувајќи удобно место за седење и чување. Направен е од ламинирана иверка и издржлива и лесна за одржување на површината.
Обрнете внимание!
Препорачуваме шкафчето да биде прикачено на истиот ѕид со аголните плочи од комплетот.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 3
Пакет 1: 81/55/10 см., тежина - 16 кг.
Пакет 2: 57/38/10 см., тежина - 0,8 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см., тежина - 0,6 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Инекс 900.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не