Спален комплет Неолукс 160/200, Неолукс, 160/200, бел сјај + даб антрацит | Велеа Хоум
Неолукс

Спален комплет , бел сјај + даб антрацит , 160/200

Спален комплет Неолукс 160/200 1
Спален комплет Неолукс 160/200 2
Спален комплет Неолукс 160/200 3
Спален комплет Неолукс 160/200 4
Спален комплет Неолукс 160/200 5
Спален комплет Неолукс 160/200 1_thumb
Спален комплет Неолукс 160/200 2_thumb
Спален комплет Неолукс 160/200 3_thumb
Спален комплет Неолукс 160/200 4_thumb
Спален комплет Неолукс 160/200 5_thumb
64700 ден
Попуст: -34%
42400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плака, ноќни шкафчиња (2бр).
Креветот е наменет за едностран или двостран душек 160/200 см.
За модела е наменет специјален механизам за подигнување на душекот +МДФ дно
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L165.5 B206 H35.5/80.5 см.
- плакар: L203 B55 H203 см.
- ноќно шкафче: L60 B35 H35.5 см.
Материјали:
- ламинарна иверица 22 мм
- ламинарна иверица 15 мм
- лакобел
Декор:
- даб антрацит + бел сјај.
Механизам:
- шински механизам за плакарот со непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 14
Пакет 1: 210/60/4 см., тежина 21.3 кг.
Пакет 2: 210/60/4 см., тежина 20.3 кг.
Пакет 3: 260/60/6 см., тежина 25.3 кг.
Пакет 4: 110/58/5 см., тежина 14.5 кг.
Пакет 5: 110/57/8 см., тежина 29.4 кг.
Пакет 6: 110/57/8 см., тежина 29.9 кг.
Пакет 7: 153/44/5 см., тежина 14.4 кг.
Пакет 8: 280/34/8 см., тежина 18.45 кг.
Пакет 9: 210/28/8 см., тежина 18.1 кг.
Пакет 10: 72/45/8 см., тежина 12.8 кг.
Пакет 11: 72/45/8 см., тежина 12.8 кг.
Пакет 12: 260/10/8 см., тежина 3.5 кг.
Пакет 13: 270/51/2 см., тежина 11.4 кг.
Пакет 14: 40/26/20 см., тежина 7.8 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Неолукс 6400.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
 • Постелнина 3 дела

  00295

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00301

  2600 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00304

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00307

  2300 ден

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  00285

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1800 ден

  со попуст -15%

  10 дена
 • Постелнина 3 дела

  00463

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  01107

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01110

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01111

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01113

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01116

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01117

  сива

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не