Спална Лети за душек 160/200, Лети, даб евок + бетон | Велеа Хоум
Лети

Спална 160/200 , даб евок + бетон

Спална Лети за душек 160/200 1
Спална Лети за душек 160/200 2
Спална Лети за душек 160/200 3
Спална Лети за душек 160/200 4
Спална Лети за душек 160/200 5
Спална Лети за душек 160/200 6
Спална Лети за душек 160/200 1_thumb
Спална Лети за душек 160/200 2_thumb
Спална Лети за душек 160/200 3_thumb
Спална Лети за душек 160/200 4_thumb
Спална Лети за душек 160/200 5_thumb
Спална Лети за душек 160/200 6_thumb
9100 ден
6000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден за едностран и двостран душек со големина 160/200 см.

Може да се користи механизам за подигање – стандарден сет.

Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.

Рамката на душекот не смее да биде повисока од 5 см!

Димензии:

- кревет: L164 B214,5 H88 см.
Материјали: ламинирана иверица , декор даб евок + бетон

Спалниот кревет Лети гарантира удобност и мирен сон. Нејзината сила е загарантирана со надолжно и попречно внатрешно порабување. За дополнителна стабилност на душекот, се обезбедуваат потпори во аглите на спалната. Ако сте во можност, се препорачува да докупите амортизер на гас и дно, што дополнително ја стабилизира спалната соба против извртување на дијагоналите. Механизмот за подигнување на гас помага за лесно и ефикасно користење на подрачјето под душекот со цел да се складираат постелнина и сл. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.

Обрнете внимание!

Наведената цена не вклучува душек.

Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.

При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.

Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.

Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.

За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Број на пакети: 3

Пакет 1: 170/50/6,5 см., тежина 18,7 кг.

Пакет 2: 210/37/5 см., тежина 17,1 кг.

Пакет 3: 205/24/8 см., тежина 8,7 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лети 1300.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не