Спален комплет Еван, Еван, 160/200, даб евок + свила | Vellea Home
Еван

Спален комплет за душек 160/200 , даб евок + свила , 160/200

Спален комплет Еван 1
Спален комплет Еван 2
Спален комплет Еван 3
Спален комплет Еван 1_thumb
Спален комплет Еван 2_thumb
Спален комплет Еван 3_thumb
14400 ден
Попуст: -34%
9400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет и ноќни шкафчиња (2 парчиња).
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 / 204 B214 H30 / 92 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H40 см.
Материјали: ламинирана иверица
Декорација: од даб евок + свила
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрацијата, креветот има едностран душек. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 150/89/4 см., тежина - 19 кг.
Пакет 2: 203/37/4 см., тежина - 12,4 кг.
Пакет 3: 180/35/4 см., тежина - 10,3 кг.
Пакет 4: 202 / 19,5 / 3 см., тежина - 19,1 кг.
Пакет 5: 57/47/8 см., тежина - 12,5 кг.
Пакет 6: 57/47/8 см., тежина - 12,5 кг.
Пакет 7: 40/15/15 см., тежина - 2,2 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еван 2100.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не