Спален комплет Талиса + душек 140/200, Талиса + душек, 140/200, даб евок + бел сјај | Велеа Хоум
Талиса + душек

Спален комплет + душек 140/200 , даб евок + бел сјај , 140/200

Спален комплет Талиса + душек 140/200 1
Спален комплет Талиса + душек 140/200 2
Спален комплет Талиса + душек 140/200 3
Спален комплет Талиса + душек 140/200 4
Спален комплет Талиса + душек 140/200 5
Спален комплет Талиса + душек 140/200 6
Спален комплет Талиса + душек 140/200 7
Спален комплет Талиса + душек 140/200 1_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 2_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 3_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 4_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 5_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 6_thumb
Спален комплет Талиса + душек 140/200 7_thumb
58500 ден
Попуст: -36%
37400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална соба Талиса + душек 140/200
Комплетот вклучува кревет, душек Лео Класик, плакар, тоалетна и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 140/200 см..
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- кревет: L145.5 B205 H35.5/80.5 см.
- плакар: L156 B50 H185 см.
- ноќно шкафче: L44.5 B34,5 H35,5 см.
- тоалетна: L111 B46 H73.5/160 см.
- огледало
Материјал:
- ламинирана иверица
- декоративна лента лакобел
Декорација:
- даб евок + бел сјај
Душек Лео Класик едностран
Душекот им припаѓа на моделите со тврдост под умерената.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Состав:
- ткаенина за лицева ткаенина - жакард со висок квалитет - 200 g; 45% полиестер, 30% поливискоза, 15% памук, 5% свила, ватиран со полиестерска обвивка - поставена од двете страни
- памучна волна 300гр / кв.м.
- латекс филц / ги обезшумува ги и изолира пружините /
- јадро од пружини Bonel, двојни конусни челични извори H 14 см.
- структурна рамка изработена од цврсто меко дрво 4,5 / 5 см.
Ви претставуваме мебел за спална соба кој го исполнува зборот совршено со содржина.
Плакарот има функционален распоред, кој нуди складирање облека во форма погодна за вас. Рамката на душекот овозможува природна вентилација на душекот.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 17
Пакет 1: 185/57/4 см, тежина - 18,85 кг.
Пакет 2: 185/57/4 см, тежина - 18,85 кг.
Пакет 3: 190/45/3 см, тежина - 15,15 кг.
Пакет 4: 156/46/4 см, тежина - 17,8 кг.
Пакет 5: 163/56/5 см, тежина - 25 кг.
Пакет 6: 79/54/5 см, тежина - 14,3 кг.
Пакет 7: 145/82/3 см, тежина - 13,7 кг.
Пакет 8: 208/22/5 см, тежина - 12,8 кг.
Пакет 9: 153/30/4 см, тежина - 10,35 кг.
Пакет 10: 91/56/5 см, тежина - 12 кг.
Пакет 11: 76/53/7 см, тежина - 10 кг.
Пакет 12: 60/52/4 см, тежина - 11,7 кг.
Пакет 13: 92/70/4 см, тежина - 16,35 кг.
Пакет 14: 52/40/5 см, тежина - 5,5 кг.
Пакет 15: 52/40/5 см, тежина - 5,5 кг.
Пакет 16: 52/15/20 см, тежина - 1 кг.
Пакет 17: 140/200/20 см, тежина 44 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Талиса + душек 6100.00 ден. 2200.00 ден. 800.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не