Трпезариска маса Патрициа, Патрициа, даб вотан + црна | Vellea Home
Патрициа

Трпезариска маса , даб вотан + црна

Трпезариска маса Патрициа 1
Трпезариска маса Патрициа 2
Трпезариска маса Патрициа 3
Трпезариска маса Патрициа 4
Трпезариска маса Патрициа 5
Трпезариска маса Патрициа 6
Трпезариска маса Патрициа 7
Трпезариска маса Патрициа 8
Трпезариска маса Патрициа 9
Трпезариска маса Патрициа 10
Трпезариска маса Патрициа 1_thumb
Трпезариска маса Патрициа 2_thumb
Трпезариска маса Патрициа 3_thumb
Трпезариска маса Патрициа 4_thumb
Трпезариска маса Патрициа 5_thumb
Трпезариска маса Патрициа 6_thumb
Трпезариска маса Патрициа 7_thumb
Трпезариска маса Патрициа 8_thumb
Трпезариска маса Патрициа 9_thumb
Трпезариска маса Патрициа 10_thumb
16800 ден
13200 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
L130-175 B85 H76 см.
Боја: даб вотан + црна
Материјал:
- ламинарна иверица
Плотна:
- Ламинирана иверица , 18 мм.
Механизам:
- механизам на продолжување
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Vellea Home.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 1
Пакет 1: 140/93/15 см., тежина 50 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Патрициа 1300.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не