Трпезариски стол Тренто, Тренто, орев | Велеа Хоум
Тренто

Трпезариски стол , орев

Трпезариски стол Тренто 1
Трпезариски стол Тренто 2
Трпезариски стол Тренто 3
Трпезариски стол Тренто 4
Трпезариски стол Тренто 5
Трпезариски стол Тренто 6
Трпезариски стол Тренто 7
Трпезариски стол Тренто 8
Трпезариски стол Тренто 1_thumb
Трпезариски стол Тренто 2_thumb
Трпезариски стол Тренто 3_thumb
Трпезариски стол Тренто 4_thumb
Трпезариски стол Тренто 5_thumb
Трпезариски стол Тренто 6_thumb
Трпезариски стол Тренто 7_thumb
Трпезариски стол Тренто 8_thumb
5600 ден
Попуст: -30%
3900 ден/парче
Акција

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L48 B52 H99
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 99,8 / 25,8 / 44 см, тежина 17 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тренто 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не