ТВ Секција Рефал, Рефал, бел сјај + даб вотан | Vellea Home
Рефал

ТВ Секција , бел сјај + даб вотан

ТВ Секција Рефал 1
ТВ Секција Рефал 1_thumb
42700 ден
26300 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
L310 B40 H195 см
Основа материјал:
- иверица ламинирана
Површина врати:
-сјај
Механизми:
-шини за фиоки
Основа површина:
-мат
Врати материјал:
-МДФ ламиниран
Боја: бел сјај +  даб вотан
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 80/49/10 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 171/42/8 см, тежина 28 кг.
Пакет 3: 146/46/8 см, тежина 29 кг.
Пакет 4: 86/37/13 см, тежина 17 кг.
Пакет 5: 202/46/7 см, тежина 33 кг.
Пакет 6: 86/37/14 см, тежина 19 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рефал 4700.00 ден. 1000.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не