ТВ Секција Тера, Тера, свила + даб евок | Велеа Хоум
Тера

ТВ Секција , свила + даб евок

ТВ Секција Тера 1
ТВ Секција Тера 2
ТВ Секција Тера 3
ТВ Секција Тера 4
ТВ Секција Тера 5
ТВ Секција Тера 1_thumb
ТВ Секција Тера 2_thumb
ТВ Секција Тера 3_thumb
ТВ Секција Тера 4_thumb
ТВ Секција Тера 5_thumb
16600 ден
Попуст: -38%
10200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L218 B42 H183 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, декор даб евок
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица, боја свила
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 6
Пакет 1: 146/48/6 см, тежина - 20 кг.
Пакет 2: 148/37/8 см, тежина - 20 кг.
Пакет 3: 155/38/8 см, тежина - 19 кг.
Пакет 4: 92/52/5 см, тежина - 14,8 кг.
Пакет 5: 115/6/50 см, тежина - 11,8 кг.
Пакет 6: 31/23/12 см, тежина - 2,25 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тера 2900.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не