Аголна гарнитура Делмар на спуштање, Делмар, сива | Велеа Хоум
Делмар

Аголна гарнитура на спуштање , сива , лев

Аголна гарнитура Делмар на спуштање 1
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 2
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 3
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 4
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 4_thumb
99900 ден
Попуст: -34%
65100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев
сива

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Ексклузивна серија гарнитури со германски дизајн и врвен квалитет произведена за ВЕЛЕА ХОУМ.
Димензии:
- L300 B224 H100 см.
- област за спиење: 129/219 см.
Тапацир / пополнување:
- основа на тапацир: цик-цак пружини и ремени
Предности:
- функција за спиење - душек на извлекување
- голем кревет
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 195/111/83 см, тежина 85 кг.
Пакет 2: 188/111/83 см, тежина 83 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Делмар 700.00 ден. 2700.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не