Електрични апарати | Велеа Хоум

Филтри - Електрични апарати

ден
ден


Резултати: 5

 • Аспиратор Ivento

  Аспиратор

  црн + црн стаклен панел

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -29%

  7 дена
 • Аспиратор Delux

  Аспиратор

  за врадување, инокс

  Акција

  7800 ден

  Акција

  5600 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • ICD 37

  Машина за мелење на отпадоци

  црна

  Акција

  14000 ден

  Акција

  10000 ден

  со попуст -28%

  7 дена

Резултати: 5

Следете не