Велеа Хоум |

Ние сме компанија со повеќе од 35 години историја во производството и трговијата со мебел за домот, канцеларии и хотели. Месечно доставуваме повеќе од 90,000 производи, благодарение на нашата сопствена логистичка мрежа. Ние ги развиваме своите активности и на пазарите во Бугарија, Грција, Романија, Северна Македонија, Албанија и Унгарија.


ПОВЕЌЕ ОТ 35 ГОДИНИ

историја


ИСПОРАКА

во шест држави


ШИРОК СПЕКТАР

од производи

За луѓето

Нашата компанија се стреми да го развива бизнисот целенасочено кон иднината, инвестирајќи во производи, партнери и, најважно, во нашите вработени.


Стремежот кон одржлив и квалитетен раст не следи низ целиот наш пат - од мала работилница и семеен бизнис до модерна компанија со повеќе од 1600 вработени и можности за развој на бизнисот.

Наши вредности


ТРЕМЕЖ КОН РАЗВОЈ

Стремежот кон постојано усовршување и развој е нашата заедничка насока.

Инвестираме во луѓето и нивните тимови, нивниот раст и мотивација. Бараме ново, различно и иновативно.


ГРИЖА ЗА ЛУЃЕТО И ОКОЛИНАТА

Работиме во пријатна и удобна средина, која постојано ја подобруваме, обезбедувајќи мир и сигурност за луѓето во компанијата и нашите клиенти.

Работиме во поддршка и соработка на сите нивоа, комуницираме со внимание и почит. Се грижиме за здравјето и емоционалната состојба на сите нас.


СТАБИЛНОСТ

Во предизвиците на променливата средина, ние одржуваме стабилност за нашите вработени, партнери и клиенти.

Лојалноста и високите етички стандарди се вградени во основата на нашиот бизнис модел за одржлив развој.


ОДГОВОРНОСТ

Сме одговорни кон луѓето, околината и природата. Чесни сме. Поддржуваме добротворни акции во различни области.

Веруваме дека изборот на начинот на живот денес е основа за утрешниот живот.

Започни работа кај нас

Стани дел од нашето големо семејство. Развивај го својот потенцијал во компанијата и ние ќе го оцениме секој придонес кон општиот успех подобра заедничка иднина!БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бесплатно ги доставуваме сите нарачки над 1500 денари, до 10 работни дена.


ФЛЕКСИБИЛНО ПЛАЌАЊЕ

Плаќајте на начин што ви е најудобен - онлајн, при доставата или на рати.


МОНТАЖА

Ние можеме да го монтираме мебелот за вас – брзо, лесно и чисто.


УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

Доколку се предомислите, имате 30 дена да ги вратите или замените купените производи.


РАЗНОВИДНОСТ ОД ПРОИЗВОДИ

Нудиме над 6.000 производи и комплетни ентериерни решенија за домот, канцеларијата и хотелот.

Следете не