Велеа Хоум |

Плаќање:

- Целата нарачка се плаќа при испорака, без капар.

- По банков пат - со налог за плаќање или дебитна / кредитна картичка - 100% аванс.

Достава:

Вршиме достава во Скопје, Куманово, Тетово, Кратово, Крива Паланка, Пробиштип, Штип, Кочани, Свети Николе, Велес, Неготино, Прилеп, Битола, Кавадарци, Гостивар, Струмица, Гевгелија и Радовиш.

- БЕСПЛАТНО за цела Република Северна Македонија за нарачки над 1500 денари. За нарачки помалку од 1500 денари - такса 150 денари.

Качување, монтирање:

- Таксите се опишани под секој производ.

- Услугата за монтажа на купениот мебел се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

- Плаќањето на услугите за качување и монтажа се извршува во моментот на извршувањето на истите.

- Цената за достава е наведена за секој производ посебно. Во случај цената на единечен производ или вкупната количина на сите производи што ги нарачал клиентот за услугата за достава да е помала од 1500 денари, клиентот плаќа минимална такса од 150 денари.

- Цената за монтажа е наведена за секој производ посебно. Во случај цената на единечен производ или вкупната количина на сите производи што ги нарачал клиентот за услугата монтажа да е помала од 1500 денари, клиентот плаќа минимална такса од 1500 денари.

- Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат поминати од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда. Во случај, цената на еден артикул или вкупната сума на сите артикули за услугата качување е под 1400 денари, клиентот плаќа минимална такса 1400 денари.

- Корисникот се обврзува да помогне за истовар, доколку нема барање за внесување до самиот дом.

Доколку не се наведени цени, во предвид се зема следново: Доставата е 6% од цената на производот до вториот кат, вклучувајќи 2% на секој следен кат (во случај на испорака со лифт е 6% од цената на производите, без оглед на кој кат).Монтажа: За тапациран мебел 1.5%, кожни спални 6%, плочест мебел 15%, кујни 20% од цената на производите.

Во случај на некоректно однесување на вработените, пријавете на:

Е-пошта: [email protected]

025102424

Следете не