Велеа Хоум |

Програма Картичка ВЕЛЕА ХОУМ

Картичката Велеа Хоум е нашата програма за специјални намаленија на одредени производи надвор од промоцијата. Искориси ги понудите со Картичката Велеа Хоум секој месец и избери најразлични мебел и додатоци по специјални цени.

Целосните услови за нашата специјална програма за намаление Картичка Велеа Хоум можеш да ги видиш овде.

Како да се вклучиш во програмата Картичка Велеа Хоум

Како да се вклучиш во
програмата Картичка Виденов
Ако веќе имаш регистрација на нашата страница и сакаш да ја активираш твојата Велеа Хоум картичка, кликни овде за да се најавиш на твојот профил. После тоа, кликни на копчето Регистрирај Картичка Велеа Хоум и следи ги чекорите.
Доколку немаш регистрација, кликни овде. Во формуларот за регистрација, ќе имаш можност директно да ја додадеш твојата Велеа Хоум Картичка. Велеа Хоум Картичката може да ја активираат само клиенти кои се регистрирале на нашата страница.

Следете не