Модуларни кујни | Велеа Хоум
Изображение на модулна кухня, с бели скафове, кафяв кухненски плот, вградена готварска печка.......

Модуларни кујни

практично решение со многу можности

Модуларните кујни се резултат на модерните трендови во дизајнот и нашето долгогодишно искуство. Тие се комбинација на модерна естетика, квалитетна изработка и докажана функционалност. Слободата во изборот на декори, бои и големини ќе и даде индивидуалност на секоја кујна. Истражи ги различните стилови и опции и нарачај ја твојата модуларна кујна од соништата сега.

Симон


 • Ламинирани медијапан врати;
 • Модули 56 бр.;
 • Шини со непречено меко затворање;
 • Достапна е во даб „Сонома“, зелена, бела, даб, антрацит мат и беж трепетлика боја.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
Button 6
види повеќе

Дакота


 • Врати од иверица;
 • Модули 56 бр.;
 • Шини со непречено меко затворање;
 • Достапна е во петрол, даб Евок, бел сјај, даб Колонијален и антрацит мат боја.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
види повеќе

Хана


 • Ламинирани медијапан врати;
 • Модули 56 бр.;
 • Шини со непречено меко затворање;
 • Достапна е во даб „Сонома“, зелена, бела, даб, антрацит мат и беж трепетлика боја.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
Button 6
види повеќе

Матис


 • Ламинирани медијапан врати;
 • Модули 56 бр.;
 • Шини со непречено меко затворање;
 • Достапна е во даб „Сонома“, зелена, бела, даб, антрацит мат и беж трепетлика боја.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
Button 6
види повеќе

Ава


 • Ламинирани медијапан врати;
 • Фурнирани врати;
 • Шини со непречено меко затворање;
 • Модули 56 бр.;
 • Достапна е во зелена, антрацит мат и бела боја.
Button 1
Button 2
Button 3
види повеќе
Филтри
Резултати: 920

 • Хана 30

  Кујнски завршен шкаф

  бел

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1200 ден

  со попуст -44%

  10 дена
 • Хана 35

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2300 ден

  Акција

  1300 ден

  со попуст -42%

  30 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3000 ден

  со попуст -40%

  10 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3000 ден

  со попуст -40%

  7 дена
 • Хана 31

  Кујнски завршен шкаф

  бел

  Акција

  3200 ден

  Акција

  1900 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 21

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5000 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 21

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  4900 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 19

  Кујнски шкаф + перница

  бел

  Акција

  7700 ден

  Акција

  4600 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Дакота 19

  Кујнски шкаф + перница

  бел сјај

  Акција

  6100 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 19

  Кујнски шкаф + перница

  зелен

  Акција

  7700 ден

  Акција

  4600 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 34

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2400 ден

  Акција

  1400 ден

  со попуст -39%

  10 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -39%

  10 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -39%

  10 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 36

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2400 ден

  Акција

  1400 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 04

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5500 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  10 дена
 • Хана 01

  Шкаф за фурна

  антрацит мат

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  10 дена
 • Хана 05

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 14

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  9400 ден

  Акција

  5800 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 04

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  10 дена
 • Хана 05

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 14

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  9400 ден

  Акција

  5800 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 03

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 04

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 01

  Шкаф за фурна

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 03

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -38%

  30 дена

Резултати: 920

Следете не