Велеа Хоум |

Кол-центар:

0038902 5 102 424

Од понеделник до сабота:
08:00 – 19:30

 

[email protected]

Скопје, бул. Киро Глигоров 13

Работно време:

Понеделник – Петок: 10:00 - 20:00

Сабота: 10:00 - 16:00

Недела: Неработен ден

Достава со курир

Следете не