➜ Канцелариски шкафови и Секции | Мебел Виденов | Велеа Хоум

Филтри - Канцелариски шкафови

ден
ден


Резултати: 50

 • Верон L

  Шкаф

  даб сонома + венге

  Акција

  6200 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Верон L

  Шкаф

  венге

  Акција

  6200 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Алан II

  Секција

  даб сонома + бел сјај

  Акција

  10900 ден

  Акција

  5900 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Марс-L

  Комода

  даб евок

  Акција

  5900 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -41%

  7 дена
 • Кони

  Шкаф

  даб сонома + бел сјај

  Акција

  6600 ден

  Акција

  4000 ден

  со попуст -40%

  7 дена
 • Смарт

  Комода

  венге + даб сонома

  Акција

  10700 ден

  Акција

  6600 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Ивел

  Шкафче

  даб вотан + антрацит

  Акција

  4700 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Камино LM

  Висок шкаф

  даб вотан + црна

  Акција

  11600 ден

  Акција

  7200 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Алан

  Секција

  бeл cjaj + дaб сонома

  Акција

  8800 ден

  Акција

  5600 ден

  со попуст -36%

  7 дена
 • Естела Pure

  Комода

  даб вотан + црна

  Акција

  10900 ден

  Акција

  7700 ден

  со попуст -29%

  15 дена
 • Анџелина Wood

  Комода

  даб вотан + црна

  Акција

  11000 ден

  Акција

  7800 ден

  со попуст -29%

  7 дена
 • Бианка

  Шкаф

  бел мат + камен даб

  Акција

  15000 ден

  Акција

  10500 ден

  со попуст -29%

  7 дена
 • Бианка

  Витрина

  бeл мат + дaб камен

  Акција

  20100 ден

  Акција

  14100 ден

  со попуст -29%

  7 дена

Резултати: 50

Следете не