Детски комплет Заки | Велеа Хоум

Заки

Детски комплет , жолто шагре + бетон , десен

49800 ден
Попуст: -51%
24400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Десен

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува 2бр. кревети, плакар и полица.
Креветот е погоден за:
-едностран душек со димензии 90/200 см
-двостран душек со димензии 90/200 см
-Не може да се користи механизам за подигнување на душекот
Димензии:
- кревет: L92.5 B205 H75 см
- плакар: L78 B50 H185 см
- полица: L60 B20 H185 см
Материјал на основа:
-иверица
Површина на врати:
-Шагре
Механизми:
-Шина/и за фиока
Површина на основа:
-шагре
Материјал на врати:
-иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.  Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.  Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број пакети: 14
Пакет 1: 185/60/5 см., тежина - 18.3 кг.
Пакет 2: 85/63/6 см., тежина - 20.5 кг.
Пакет 3: 150/49/7 см., тежина - 17.6 кг.
Пакет 4: 206/80/3 см., тежина - 17.5 кг.
Пакет 5: 206/80/3 см., тежина - 17.5 кг.
Пакет 6: 210/45/9 см., тежина - 24.5 кг.
Пакет 7: 210/40/7 см., тежина - 23.5 кг.
Пакет 8: 95/85/7 см., тежина - 20 кг.
Пакет 9: 100/54/6 см., тежина - 12.2 кг.
Пакет 10: 100/40/9 см., тежина - 11.6 кг.
Пакет 11: 100/38/11 см., тежина - 14.2 кг.
Пакет 12: 60/35/17 см., тежина - 9 кг.
Пакет 13: 185/29/8 см., тежина - 19 кг.
Пакет 14: 52/15/20 см., тежина - 6.15 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Заки 5640.00 ден. 2040.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не