Душек Classic Bonnel, едностран 90/200 | Велеа Хоум

Classic Bonnell

Душек, едностран 90/200

17200 ден
Попуст: -42%
9800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот спаѓа во моделите со цврстина под умерената.
Висина на душекот 22 см (+/- 1см)
Состав на душекот
-Високо квалитетен текстил
- Обемна памучна волна
- Мека пена
- Spunbond
- Акупунктурен латекс филц
- Bonnell System
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
- Табла од еластична пена
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
Моделот Classic Bonnell е удобен едностран душек за кој не е потребна употреба на рамка за душек. Classic Bonnell е душек со сигурна конструкција и е погоден за монтирање на механизми за подигнување на кревети со рамка. Системот со пружини Bonnell System е направен за употреба и се докажал во технологијата која гарантира добра изведба на душекот. Ова е најчестиот систем во производството на душеци.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/200/23 см, тежина 20,5 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Classic Bonnell 360.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не