МОДУЛАРЕН ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ | Велеа Хоум
 • Аруба

  Табуретка

  црна

  11200 ден

  7900 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Аруба

  Фотелја

  црна

  14800 ден

  9600 ден

  со попуст -35%

  Бесплатен транспорт 30 дена
 • Аруба

  Фотелја

  розева

  18900 ден

  13300 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Аруба

  Фотелја

  црна

  18900 ден

  13300 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • За повеќе производи од категоријата

  види тука
 • Алма

  Софа , двосед

  сива

  30300 ден

  21300 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 10 дена
 • Алма

  Софа , двосед

  сива

  30300 ден

  21300 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 10 дена
 • Алма

  Аголен модул

  сива

  26800 ден

  18900 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Аголен модул

  сива

  26800 ден

  18900 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Фотелја

  мента

  23400 ден

  16500 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Фотелја

  сива

  23400 ден

  15000 ден

  со попуст -35%

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Фотелја

  мента

  17800 ден

  12500 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Фотелја

  сива

  17800 ден

  11400 ден

  со попуст -35%

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма

  Табуретка

  сива

  11800 ден

  8300 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 15 дена
 • Алма А

  Табуретка

  мента

  10000 ден

  7000 ден*

  *Со картичка Велеа Хоум

  Бесплатен транспорт 10 дена
 • За повеќе производи од категоријата

  види тука

  Следете не