Тоалетна маса Иман | Велеа Хоум

Иман

Тоалетна маса , даб сонома + бел сјај

12500 ден
Попуст: -41%
7300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L112 B48 H161 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб сонома + бел сјај
- HDF 3.5 мм.
- огледало 4 мм.
- рачки од алуминиум
Тоалетната Иман има модерен дизајн со функционалност и оригинален стил. Таа нуди оптимално распределени полици, фиоки, огледало и плот, за да обезбеди доволно простор за личните работи што ви се потребни. Моделот е изработен од висококвалитетна ламинирана иверица. Површината е мазна, лесно се чисти и одржува.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 72/46/8 цм, тежина 9 кг.
Пакет 2: 54/47/8 цм, тежина 13 кг.
Пакет 3: 90/64/5 цм, тежина 14 кг.
Пакет 4: 20/15/10 цм, тежина 3 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Иман 2400.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не