Трпезариска маса Клариса | Велеа Хоум

Клариса

Трпезариска маса , бела

9700 ден
Попуст: -46%
5200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L120 B80 H74,5 см.
Плотна:
- МДФ со лак слој
Нозе:
- цврсто буково дрво
- обложена во спреј боја
- адаптивни нозе
Бидете модерни и практични за да создадете ентериер во кој секогаш ќе уживате. Масата Клариса е елегантен предлог за вашата трпезарија или канцеларија. На неа можете да ги пречекате без грижи и гостите дома и важните деловни партнери. Масата е изработена од МДФ со многу отпорен лак финиш. Нозете се направени од цврсто буково дрво, чија сила обезбедува беспрекорна структурна стабилност и елегантна визија на моделот. Тие завршуваат со адаптивни нозе, компензирајќи за нерамномерност на подот.
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Повредите од оваа природа нема да бидат прифатени како поплака. Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Дефекти од овој тип на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Клариса 360.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не