Кружен мијалник за вградување | Велеа Хоум

Мијалник за вградување кружен

длабочина 18 см. , хром

2100 ден
1700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии: 48,5 см.
Длабочина на коритото: 18 см.
Дебелина на челикот: 0,6 мм.
Минимална големина на шкафот за вградување: 45 см.
Сифон: 11,5 см
Вклучени во комплетот: ПВЦ цевки за приклучување на вода и машина за миење садови.
Сифон со одлив.
Современиот мијалник од не'рѓосувачки челик обезбедува поголема удобност и функционалност во модерната кујна. Големото корито го прави погодно да се користи за чистење и мали и големи садови. Мазната челична површина и подвижната решетка на сифон овозможуваат лесно чистење и секојдневно одржување на мијалникот. Поголемиот дијаметар на сифонот обезбедува брз млаз вода.
Обрнете внимание!
Мијалникот се предлага со пробиен отвор за чешма.
Исчистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи кисели или абразивни честички. Никогаш не чистете го мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. По употребата, добро е да се мие со вода и да се исуши мијалникот со пешкир.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мијалник за вградување кружен 1320.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не