Аголна гарнитура Барк М | Велеа Хоум

Барк М

Аголна гарнитура , Barington Denim , десен

67400 ден
Попуст: -38%
41300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Десен

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L272 B192 H86 см.
- простор за спиење : 135/195 см.
Лицеви материали:
- луксузен тапацир
Тапацир
- основа: цик-цак пружини
- полнење: полиуретанска пена N 2730 на седиштата ; полиестерска вата
Конструкција:
- цврсто дрво, иверка, ПДВ, иверица
Предности:
*Цик-Цак пружини
*Прилагодливи потпирачи за глава
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Потпирачите за раце на аголните гарнитури НЕ СЕ предвидени за седење. Секое динамично оптоварување или седење на нив, може да допринесе  деформација на истите .
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 2
Пакет 1: 194/98/63 см., тежина 64 кг.
Пакет 2: 178/98/63 см., тежина 71 кг.


 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Барк М 900.00 ден. 2600.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не