Аголна гарнитура Дафини, на спуштање, Дафини, темно сива + сива | Велеа Хоум
Дафини

Аголна гарнитура , темно сива + сива

Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 1
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 2
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 3
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 4
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 5
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 6
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 7
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 8
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 9
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 8_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 9_thumb
32900 ден
Попуст: -42%
18900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L211 B123 H71 см.
- област за спиење: 133/211 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Сахара
Тапацир/пополнување:
- основа: иверица
- пополнување: пенополиуретан N2538, 7 см.
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција кревет - продолжување на седиштето и грб на спуштање
* сандак
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 153/83/42 см, тежина - 36,5 кг.
Пакет 2: 153/71/42 см, тежина - 21 кг.
Пакет 3: 123/62/50 см, тежина - 27,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дафини 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не