Аголна гарнитура Орион, на спуштање, Орион, сива | Vellea Home
Орион

Аголна гарнитура на спуштање , сива

Аголна гарнитура Орион, на спуштање 1
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 2
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 3
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 4
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 5
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 6
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 7
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Орион, на спуштање 7_thumb
49200 ден
35200 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L260 B175 H90 см.
- површина за спиење: 140/220 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Монолит
Тапацир / пополнување:
- основа: иверица
- пополнување: полиуретанска пена N3033S, 12 см.; силиконска вата 500 гр.
Конструкција:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* функција на кревет - влечење од седиштето, грбот се спушта
* сандак
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Потпирачите за раце на софите НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурниот интегритет.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 142/87/64 см, тежина - 57,5 ​​кг.
Пакет 2: 174/76/76 см, тежина - 42,5 кг.
Пакет 3: 128/61/45 см, тежина - 20 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Орион 700.00 ден. 1900.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не