Аголна гарнитура Валети, на спуштање, Валети, темно беж | Велеа Хоум
Валети

Аголна гарнитура на спуштање , темно беж

Аголна гарнитура Валети, на спуштање 1
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 2
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 3
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 4
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 5
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 6
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 7
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Валети, на спуштање 7_thumb
51900 ден
Попуст: -37%
32200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L247 B164 H78 см.
- површина за спиење: 112/229 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Монолит
Тапацир / пополнување:
- основа: цик-цак пружини и ремени 9 см.
- пополнување: полиуретанска пена Т2538, 12 см.; вата 150 гр.
Конструкција:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* функција на кревет - клик - клак механизам
* сандак 2 пар.
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Потпирачите за раце на софите НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурниот интегритет.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 150/93/79 см, тежина - 50 кг.
Пакет 2: 163/81/79 см, тежина - 45 кг.
Пакет 3: 85/45/20 см, тежина - 20 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Валети 700.00 ден. 1800.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не