Чешма 7251152 | Велеа Хоум

7251152

Чешма 7251152

1700 ден
Попуст: -25%
1300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 30 дена

Чешма за кујна месинг
Чешмата има керамички механизам за затворање од 40 мм
Материјал:
- месинг
Покриеност:
- хром
Современата чешма има удобна рачка и ротирачко тело, што го олеснува миењето садови со различни големини. Механизмот за затворање на керамика обезбедува непречена промена на притисокот и температурата на водата. Ефективната покриеност е мазна и лесна за одржување.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 36/19/7 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
7251152 300.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не