Чешма ICF233010, ICF233010, сива | Велеа Хоум
ICF233010

Чешма ICF233010

Чешма ICF233010 1
Чешма ICF233010 1_thumb
4100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Чешмата има керамички механизам за затворање од 40 мм
Материјал:
- месинг
Покриеност:
- керамичка обвивка
Високата чешма овозможува лесно миење на поголеми и нестандардни садови. Удобно се работи со неа и функционално ги надополнува модерните мијалници во кујната. Керамичкиот механизам за затворање обезбедува непречена промена на притисокот и температурата на водата. Ефективната покриеност на чешмата е мазна и лесна за одржување.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 25,5 / 37,5 / 7 см, тежина 2,7 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
ICF233010 300.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не