Наддушек Лео Класик, 114/190 | Велеа Хоум

Лео Класик

114/190, Наддушек , 114/190

4700 ден
3600 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Овозможува погодност и удобност за поздрав сон.
Дополнителниот душек Лео Класик е направен со јадро од полиуретанска пена Vitafoam (густина 25). Тоа е совршен додаток на вашиот душек. Се поставува врз душекот за да обезбеди дополнителна удобност за поздрав сон.
Овој душек Лео Класик има вкупна висина од 6 см.
Предности:
* обезбедува дополнителна удобност на вашиот душек
* дава подобра поддршка на 'рбетот. Совршен додаток на кој било тросед, софа кревет или стар, облечен душек.
* ја намалува напнатоста и добиената болка во рамената, грбот и колковите
* ја елиминира непријатноста од спиење од стариот душек
* ги намалува алергиските реакции на акрилни прашоци
* го штити душекот од влага и абење
* може да се превиткува, што го прави лесно пренослив
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1 (114/190)
Пакет 1: 114/190/5 см, тежина 4 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео Класик 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не