Душек Лео Multirelax, едностран 180/200 | Велеа Хоум

Лео Multirelax

180/200, едностран , 180/200

17700 ден
13700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Висина 16 см. (+/- 1 см.)
Структура:
- јадро од полиуретанска пена со зголемена еластичност T25 / 36-12 см.
- рамка од цврсто дрво - 5 см.
Вата:
- висококвалитетна ткаенина прошиена со мемори пена од 7 мм
Тајната на удобниот душек е во висококвалитетните материјали што се користат во неговото производство. Душекот Leo Multirelax е предлог што ќе го подобри квалитетот на вашиот сон. Високо еластичниот сунѓер што го гради јадрото создава најудобна основа за релаксирање на мускулите на 'рбетот, што ќе ви овозможи релаксирачки сон и целосен одмор. Душекот Leo Multirelax е покриен со платно изработено од луксузен тапацир - ткаенина со нежна и пријатна површина на допир што го збогатува чувството на магично искуство.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на душек, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на  пакети: 1 (180/200)
Пакет 1: 180/200/16 см., тежина 50 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео Multirelax 360.00 ден. 720.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не