Душек Лео покет + мемори пена едностран, 90/200 | Велеа Хоум

Лео Покет + мемори пена

90/200, едностран , 90/200

14400 ден
11100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот има тврдост над умерената
Висина 24 см. (+/- 1 см.)
За здрав сон и поголема удобност, специјално избраниот пакет материјали ви дава неспоредливо задоволство од спиењето.
- мемориски слој 2 см. / T65 / ја зголемува мекоста и удобноста
* еднострано поставен
- лицев плат: ватиран висококвалитетен жакард - 40% памук, 40% полиестер, 20% свила
- вата: памучна волна 300 г / кв.м. засилен со спунбонд 13 гр./кв.м
- рабови: 32 мм. висококвалитетно ширeње, светло сина боја
- покет систем: пружини H14 см., секоја пружина е завиткана во сопствен џеб
- дополнителни материјали: сунѓер пена 2 см./ T25 / 45 тежина/мекост, еднослојна полиестерна вата 1000 г / кв.м., сунѓер 6 см./T25/45
- конструкција: скара од зимзелено дрво: 3,5 / 4 см.
Од големо значење за здрав сон се материјалите што се вклучени во градењето на структурата на душекот на кој спиеме. За производство на душеците Лео Покет се користат висококвалитетни и силни материјали, кои овозможуваат процес на природна вентилација - важен услов за одржување на добра хигиена.
Главната компонента на душекот се пружини со висина од H14 см., и секоја е обвиена во посебен џеб. Овој дизајн овозможува секоја индивидуална пружина да реагира независно од притисокот и со тоа да обезбеди исклучителна удобност и уживање во сонот. Системот од џебни пружини е затворен помеѓу сукцесивно наизменични вертикални слоеви, а високо еластичните материјали со низок коефициент на деформација даваат исклучителна анатомија на овој модел, како и зачувување на неговиот квалитет долго време.
За да ви биде  искуството волшебно од овој душек, ви додадовме слој мемори, со што се зголемува чувството на мекост и удобност многукратно.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/200/24 см, тежина 34 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео Покет + мемори пена 360.00 ден. 480.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не