Душек Ultra Detox Flex , едностран 140/200 | Велеа Хоум

Ultra Detox Flex

едностран 140/200

13900 ден
Попуст: -30%
9700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Материјали:
- шиење со ткаенина за растегнување SLEEP DETOX 100PES  со вградени карбонски влакна и пена полнење 800 g/m2;
- јадро од 8 см. полиуретан 2542 ;
- тврд филц;
- дрвена рамка изработена од иглолистен материјал.
Височина: 15 (+/-1) см
Степен на комфорт: средно тврд кон тврд
Душекот Ultra Detox Flex е дизајниран за сите традиционалисти. Одлична комбинација на стабилност и удобност.
Јадрото е направено од полиуеританска пена. Додаден е дополнителен слој филц за подобра стабилност и дополнителна цврстина на душекот. Јадрото е обвиткано во текстил со мек допир со атрактивен модел. Јаглеродните влакна во ткаенината имаат антистатички, анти-грини и антибактериски ефект и гарантираат чиста, пријатна и свежа средина за спиење.
Душекот Ultra Detox има вградена дрвена рамка изработена од квалитетен иглолистен материјал, што вe заштедува од потребата да купите дополнителна рамка за душек.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или недоследности помеѓу вистинските бои на различните типови на дамаски/декори и оние на екранот на вашиот уред.
Долготрајната изложеност на директна сончева светлина може да го промени изгледот и чувството на душекот.
Поставете го душекот НЕ ПОМАЛКУ ОД 50 cm од кој било грејач или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број пакети: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/15 см., тежина 33 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ultra Detox Flex 360.00 ден. 840.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не