Душек Silver Comfort двостран 164/190 | Велеа Хоум

Silver Comfort

164/190, Двостран душек , 164/190

22400 ден
Попуст: -42%
12900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот 18 см +/- 2 см
Душекот е погоден за механизам за кревање со сила 750N.
Материјали:
- специјална антибактериска ткаенина со сребрени навои
- анатомско јадро од Нова Флекс
Текстилни карактеристики:
- природен антиалергичен
- обезбедува хигиенска околина за спиење
- долготрајно антибактериско дејство
- спречува појава на непријатни мириси
- природен антистатик
- отстранлива обвивка со можност  за перење
Степен на комфор: изклучително мек
Душекот сребрен комфор е анатомски душек чие јадро на високо еластична пена Нова Флекс обезбедува балансирана цврстина и исклучителна удобност на телото за време на спиењето. Профилираното јадро создава најдобра можна поддршка за телото во секое време и по целата површина на душекот. Нова Флекс е високо еластична пена направена од оригинална технологија за профилирање, која обезбедува природна циркулација на воздухот. Ова гарантира одлична хигиена и удобно, здраво спиење. Внатрешното профилирање, исто така, дава соодветна цврстина на различните области на душекот, одржувајќи го 'рбетот во правилна позиција за време на спиењето.
Душекот Silver Comfort е целосно облечен со обвивка направена од луксузна антибактериска ткаенина која содржи сребрени навои. Тоа е природен антиалерген, гарантира долготрајно антибактериско дејство и спречува појава на мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/40/40 см, тежина
20  кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Comfort 120.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не