Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200, Silver Favoritе, 160/200 | Велеа Хоум
Silver Favoritе

160/200, едностран , 160/200

Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 1
Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 2
Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 3
Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 1_thumb
Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 2_thumb
Душек Silver Favoritе, едностран, 160/200 3_thumb
31100 ден
18900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот 21 см.
Материјали:
- специјална антибактериска ткаенина со сребрени навои
- јадро на мулти-покет пружини
- слој на еластична полиуретанска пена
- прошивање со мемори пена
- основа на рамка од цврсто зимзелено дрво
Текстилни карактеристики:
- природен антиалергичен
- обезбедува хигиенска околина за спиење
- долготрајно антибактериско дејство
- спречува појава на непријатни мириси
- природен антистатик
Заборавете на непријатноста и непроспиените ноќи. Запознајте се со најдобрата ортопедска технологија за спиење, за да го направите вистинскиот избор. Јадрото на душекот Silver Favoritе е Multi Poket Spring System, со двојно повеќе точки за поддршка од покет пружините - 406 парчиња / м2.
Уникатната основа нуди најдобра можна поддршка за телото во секое време, целата површина на душекот дава неспоредливо чувство на удобност. Покрај совршената ортопедија, душеците од колекцијата обезбедуваат и одлична анатомија - индивидуално чувство на удобност за секого. Дополнителните слоеви на полиуретан, како и прошивката збогатена со мемори пена, создаваат еластичен површински слој кој се прилагодува на формата на телото.
Дополнителните слоеви на пена и уникатниот ортопедски покет систем, гарантираат правилна положба на 'рбетот за време на спиењето и релаксација на телото без ограничување на неговите движења. Душекот Silver Favoritе е целосно облечен и изработен од луксузна антибактериска ткаенина која содржи сребрени навои. Тој е природно антиалергичен, кој гарантира долготрајно антибактериско дејство и спречува појава на непријатни мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/200/23 см, тежина 49,3 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Favoritе 300.00 ден. 900.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не