Двостран душек Лео Бебе 65/160 | Велеа Хоум

Лео бебе

65/160, Двостран душек Лео Бебе , 65/160

5100 ден
3900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Двостран душек Лео Бебе
Димензии:  65/160 см.
Материјали :
- памук ватиран жакард, порабен со памучна вата
Јадро:
- сунѓер10 см.
За да го обезбедите најдоброто за вашето дете, треба да ја изберете безбедноста и удобноста на продолжувачот на бебешки душек на Лео Бебе. Тој е направен од материјали кои се целосно безопасни за здравјето на бебињата. Ткаенината е силна и е отпорна на нечистотија. Текстилот е мек и пријатен за допир, нежен на чувствителна детска кожа. Јадрото на душекот е направено од сунѓер со соодветна густина, обезбедувајќи стабилна основа, која се препорачува за првите години од периодот на интензивен раст.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (65/160)
Пакет 1: 65/160/10 см, тежина 5 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео бебе 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не