Плотна за ѕид за кујна | Велеа Хоум

Плотна за ѕид

15мм/1800мм , декорација бело шагре

1100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 7 дена

Димензии:
- дебелина 15 мм.
- ширина 600 мм.
- должина - достапно само со наведените должини
Декорација / боја:
- бело шагре
Рабови / обработка:
- ПВЦ раб 0,4 мм
- Достапно со рабови од 1 долга и 2 кратки страни
Грбот - Задниот дел е изработен од ламинирана иверка, заверен по потекло и исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Плотна за ѕид 960.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не